вул. Новосельського 104 тел.+38(073) 759-20-59

Ціна закордонного паспорта в Україні в 2024 році

Ціна закордонного паспорта в Україні у 2024 році встановлена ​​урядом України.

Виготовлення закордонного паспорта громадянина України у звичайному порядку коштуватиме 856 грн. За таку вартість закордонний паспорт потрібно буде чекати 20 робочих днів.

Щоб отримати закордонний паспорт терміново за 3-7 робочих днів, необхідно заплатити ціну 1496 грн.

Ця ціна є дійсною, якщо людина оформляє документ у відділеннях Державної міграційної служби України або державних Центрах надання адміністративних послуг.

Записатися на оформлення документа можна за допомогою безкоштовної електронної черги Державної міграційної служби.

Ціна виготовлення закордонного паспорта у ДП «Документ» та інших фірмах дорожча, оскільки включає послуги посередника.

Закордонний паспорт України для дітей
Ціна закордонного паспорта для дитини становить 856 грн. при нестроковому виготовленні та 1496 грн. при терміновому виготовлення. Тобто. ціна така сама, як і при оформленні документа для дорослого.

Закордонний паспорт на дитину можна оформити від народження. Такий документ чинний 4 роки. Якщо закордонний паспорт оформляється на дитину, якій вже виповнилося 16 років, вона діє 10 років.

Востаннє уряд України змінював вартість виготовлення закордонного паспорта громадянина України 1 листопада 2022 року. Це зафіксовано у постанові уряду №1180 від 14 жовтня 2022 року. Тоді кабмін збільшив ціну адміністративної послуги з оформлення паспорта, а поліграфічний комбінат «Україна» підняв ціну бланків паспортів.

повідомляє avianews.com.

Заказать звонок
+
Жду звонка!